Download de GRATIS whitepaper 

Dynamisch Aankoop-
Systeem voor het onderwijs

Geen maandenlange inkoopprocedures en (raam-)overeenkomsten waar je jarenlang aan vastzit! Maak kennis met een DAS en ga stap voor stap aan de slag met het Dynamisch AankoopSysteem.

Download whitepaper

Aanbesteden met een DAS: slimmer, goedkoper en sneller

Een aanbesteding van een raamovereenkomst betekent dat je een langdurige samenwerking aangaat met een leverancier. Je bepaalt dus één keer de voorwaarden waar je de komende jaren mee vooruit moet. Het resultaat: je betaalt vaak te veel voor je producten of diensten, omdat er geen sprake meer is van concurrentie. Bovendien maak je in een raamovereenkomst mogelijk afspraken die op enig moment niet meer helemaal passen bij de situatie op dat moment.

Kortweg kost aanbesteden van een raamovereenkomst geld en biedt een raamovereenkomst weinig flexibiliteit. Bovendien maak je niet optimaal gebruik van de marktwerking. Deze voordelen ervaar je wél door een Dynamisch AankoopSysteem (DAS) in te zetten.

Helder inzicht in de werkwijze van een DAS voor het onderwijs

Regelmatig krijgen wij bij DASmakkelijk de vraag hoe het inkopen via een Dynamisch AankoopSysteem nu precies werkt. Dit inzicht geven we je in onze GRATIS whitepaper ‘Stap voor stap aan de slag met een DAS’. Hier gaan we in op de werkwijze van een DAS. Van het voorbereiden en instellen van het DAS, het beoordelen van leveranciers die een verzoek tot deelname doen tot het gebruik van het DAS en het aangaan van een overeenkomst. We zetten alle stappen helder op een rijtje in de whitepaper.

Een uitvraag in 15 dagen doe je zo:

Download onze GRATIS whitepaper

Het aanbesteden via een Dynamisch AankoopSysteem gaat sneller en biedt volop voordelen voor je onderwijs organisatie. Bovendien creëer je méér concurrentie waardoor je de beste prijs aangeboden krijgt en je de juiste keuze kunt maken.

Deze whitepaper is ontwikkeld door de marktleider in het beheren van DAS'en:

DASmakkelijk
Spoorlaan 10
5481 SK Schijndel
0413 - 726 006
info@das-makkelijk.nl

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper via e-mail

(Whitepaper niet ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op).    Privacy verklaring DASmakkelijk is een initiatief van Inkoopmeesters

    Bedankt voor het aanvragen van de whitepaper!

    De whitepaper word via je mail naar je toegestuurd. Of download hem hier!