Wat wij voor u
kunnen betekenen?

Met DASmakkelijk gaat aanbesteden sneller en eenvoudiger. Bovendien is het goedkoper en – mede daardoor – veel leuker. Met DASmakkelijk kunt u profiteren van alle mogelijkheden van het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Daarbij bepaalt u welk werk u in onze handen legt. Van het voorbereiden en instellen van het DAS, het beoordelen van leveranciers die een verzoek tot deelname doen tot het gebruik van het DAS. Diensten die u verlossen van veel tijdrovend werk.

Het DAS:
hoe werkt het?

Om het gemak van DASmakkelijk nog beter uit te leggen, duiken we toch even de theorie in. En die is helaas vrij complex …

Een DAS is een elektronisch proces voor het doen van gangbare aankopen van werken, leveringen of diensten volgens de Aanbestedingswet 2012. De term gangbaar is het beste uit te leggen als gebruikelijk voor uw organisatie. En – inderdaad – dat zijn heel wat producten en diensten. Van hard- en software, lesmateriaal en geschenken tot onderhoud aan uw vastgoed en de inhuur van specialisten.

De inzet van een DAS is in veel situaties zinvol en vanuit de wet zijn er weinig belemmeringen. Toch toetsen we graag eerst of een DAS raadzaam is voor uw toepassing. Voor producten met een lage waarde is een DAS bijvoorbeeld niet doelmatig. Ook leert de ervaring dat een DAS het beste past bij opdrachten die regelmatig worden verstrekt. Om u de vele details te besparen, adviseren we om even contact met ons op te nemen voor uw specifieke situatie. Dat is wel zo makkelijk.

Contact met DASmakkelijk

Bent u overtuigd van de voordelen van DASmakkelijk? Bel gerust, dan komen wij langs voor een vrijblijvende kennismaking.
Wij zijn gevestigd in Schijndel, maar werken uiteraard door het hele land.

Laat uw gegevens achter en wij bellen u
zo spoedig mogelijk voor een afspraak.

DASmakkelijk
Spoorlaan 10
5481 SK Schijndel
0413 - 726 006
info@das-makkelijk.nl

Laat je gegevens achter    Privacy verklaring DASmakkelijk is een initiatief van Inkoopmeesters